Klubová výstava DK Memoriál Ing. Findejse 24.9.2023

Pesopark Praha

 

Rozhodčí: Dorota Zabek (CHS Kontradomino)

Přihlášených 54 psů / 48 zúčastněných

 

Psi

Třída čestná :

Ch Diego de Conte Z Hrubých luk (C.I.B. G'Rich Woody Genesis Dalmadami x VCh Aireen Agnes Clair de Lune) - Výborný 1

Chovatel: Monika Mahelová

Handler: Michaela Vejrostová

 

Feny

Třída vítězů (7/6):

Ch Easy Money iz Terletskoy Dubravy (Ch Alphadirato Knighted King x Ch Cesna iz Terletskoy Dubravy) - Výborná 1, CAC

Chovatel: Irina Petrakova

Majitel a handler: Monika Mahelová

 

Dnešní výstavou Mony získala třetí titul v čekatelství na Českého šampiona ( zúčastnila se tří výstav kde se zadával ), teď už jen další sezónu a snad se zdaří. A to jsem si řekla že na ČŠ kašleme .

 

Po náročném včerejšku v Liberci pokračujeme v Praze.

Míša s Dídou spali u nás a ráno vyrážíme směr Praha. Po cestě mlha že by se dala krájet, naštěstí u Poděbrad začalo svítit sluníčko, snad předzvěst dnešního dne. Výstava probíhala pro nás naprosto v klidu a pohodě, žádný stres, jely jsme si to prostě užít a hlavně zbonitovat. Dídu jsme nahlásily do čestné třídy, šampíka má a tak se jel jen ukázat, netušily jsme, že Dafča se rozhodne hárat a tak nepojede na bonitaci, nakonec Dída běhal o vítěze výstavy . Mony to bylo jasný že jede, konečně je z ní Češka, rentgeny máme a už nám chybí jen bonitace. Tedy chyběla, hurá z Mony je chovná fena. Uff, jsem ráda že to máme za sebou.

Ale zpátky k výstavě. Protože jsem zavrhla cestu do Budějic nahlásila jsem místo původně plánované čestné třídy do vítězů. Statistika 7 fen to je pro mne masakr, mám pocit že bez Káji to nedám. Paní rozhodčí byla celkem přísná, doufala jsem ve výbornou, naše první místo a titul je třešnička na dortu. A protože jsme toho měly tento víkend málo nahlásila jsem i soutěže, oba o nejlepší tečkování, oba o nejlepší pohyb, tam se Mony dostala do výběru mezi poslední čtyři, hihi asi jsem dnes málo běhala, a pak Moňďa ještě o nejlepší hlavu a tam byla zase ve čtyřce.

Zakončení úspěšnou bonitací znamenalo vyvrcholení celého víkendového maratonu.

 

Poděkování patří všem za pěkně připravenou výstavu, nádherné ceny a v neposlední řadě i za dobře probíhající bonitaci i s velkým množstvím přihlásených jedinců.

Všem zbonitovaným gratulujeme. 

M(Mony) a M(Monika)